Tankingkort

Midt-Norsk Olje I samarbeid med Esso Energi er Midt-Norsk Olje deltaker i ett stort nettverk av ubemannede drivstoffanlegg, strategisk plassert i Sør Norge og Midt-Norge opp til Overhalla. Med Esso Energi drivstoffkort kan du få tilgang til dette nettverket, og kan fylle drivstoff til fordelaktige betingelser.

Det kan også benyttes vanlige bankkort på alle våre drivstoffanlegg. Mange av drivstoffanleggene tilbyr i tillegg til avgiftsbelagt diesel, også avgiftsfri diesel, AdBlue og bensin. Stort sett alle drivstofflanleggene er tilrettelagt for store kjøretøy og de fleste er døgnåpne.

https://essoenergi.no/dieselanleggoversikt/

Se alle Esso Energi anlegg her (PDF)

Vi kan tilby Esso Energi 2-kort system

For bedrifter som har flere sjåfører på samme bil, kan Esso Energi tilby et 2-kortsystem. Som kunde vil du da få mulighet til enkelt å følge opp forbruker pr bil, og få tilsendt spesifisert månedlig samlefaktura.

2-kortsystemet fungerer slik at et hovedkort (bilkort) kan ha flere underkort (dieselkort) som er personlig for hver enkelt sjåfør. Dieselkortene kan være knyttet opp mot flere bilkort der flere sjåfører kjører samme bil.

Her finner du søknadsskjema for Esso Energi drivstoffkort.     

Søk om Esso Energi drivstoffkort online her. (ekstern side)

Ferdigutfylt søknadsskjema sendes til post@midtnorskolje.no