Om selskapet

Video levert av Lediard Foto AS

Midt-Norsk Olje AS ble etablert i 2008 og er distributør for Esso Energi AS i Midt Norge. Vi leverer alt av drivstoff, smøreolje og spesialkjemikalier til hele Midt Norge, både til næring og privatmarkedet.

Daglig leder Rune Mogstad startet for for seg selv med en bil. I 2008 hadde han fire biler i drift og slo seg sammen med trønderen Sigmund Skaret som hadde en bil. De etablerte Midt-Norsk Olje AS og har i dag 10 biler som leverer drivstoff fra Namsskogan i nord til Ålesund i sør. Kundene er både innen næring og privat, og består av f.eks. butikker, bønder og entreprenører.

Fremveksten av Midt-Norsk Olje i Surnadal er en aldri så liten askeladdhistorie. Sjåførene i selskapet er selve ryggraden i driften, og de kjører mellom 60 – 120000 km i løpet av et år. Ofte på veier og føreforhold som oppleves krevende.

Service helt utenom det vanlige er kjenntegnet for Rune Mogstad og teamet hans i Midt-Norsk Olje. Med «tiger på tanken» blir ingenting umulig, og våre kunder setter stor pris på at vi er et løsningsorientert og fleksibelt oljeselskap. Med sterke lokale forankringer.